INGLASNINGAR I AVESTA MED OMNEJD

Inglasningar är något vi är duktiga på. Oavsett om du vill glasa in veranda, beställa inglasning av balkong eller ha en inglasad altan – kontakta oss så hjälper vi dig!

Glasa in och stå emot väderleken

Visst är det mysigt att sitta på verandan en solig sommardag? Det är dock inte lika mysigt att sitta där på hösten, när blåsten får det att regna horisontellt och bli blött och kallt. Med en inglasad veranda kan du enkelt skjuta igen eller stänga glaset. Det kan rentav bli mysigt att sitta där inne och titta på ruskvädret. Samma sak gäller för en inglasad balkong.

Glasa in din balkong och få ett rum till

Det finns många fördelar med att glasa in altanen, verandan eller balkongen. Därför är inglasning av uteplats också en tjänst som efterfrågas allt mer här i Sverige. Vi vill kunna använda våra uteplatser även när det inte är varmt och soligt. Balkonginglasningar gör att du får ett till rum helt enkelt.

Behöver du hjälp med inglasade uterum?

Vilka alternativ finns?

Våra uterum finns i tre olika standarder: enkel, isolerglas och isolerglas++. Våra basfärger är vit o natur (aluminiumfärgad) men det går självklart att få i andra kulörer. Vi kapar o bygger ihop era dörrar och partier här hos oss i Avesta – hos oss finns inga standardmått.

Enkel: 4mm härdat säkerhetsglas passar er som vill ha en sommaringlasning.

Isolerglas: Isolerglaspartier utan bruten köldbrygga, ett prisvärt alternativ som fungerar att värma upp vintertid. Energi och argon i glas för bästa u-värde.

Isolerglas++: Isolerglaspartier med bruten köldbrygga, blir som en ytterfasad i huset. Glaset kan du få i både tvåglas alt. treglas för bästa u-värde.

Vi monterar och säljer glas o plast tak till uterum.