Behöver du laga eller byta din vindruta?

Behöver du hjälp med stenskott på vindrutan eller med att byta bilglas?
Hos oss får du snabb hjälp! Vår bilglasdel sköts nu av Carglass®, du kan därför vara säker på att få service av världsklass när du besöker oss. Välkommen!

CarglassLOGOTYP-notagline

BILGLAS I AVESTA MED OMNEJD

Behöver du hjälp med bilglas? Vi byter bilrutor och lagar stenskott i Avesta med omnejd. Ta kontakt med oss här om du behöver hjälp.

ANLITA EN EXPERT PÅ BILGLAS

Dagens bilar kräver lite mer av oss som montörer. Bilrutorna sitter ofta fast på ett sätt som kräver specialverktyg, detta för att inte göra skada på er bilen. På dagens bilrutor finns det mycket utrustning så som avancerade kamera system , headup display, el mm o det komplicerar arbetet ytterligare. Vi rekommenderar att en utbildad expert byter din bilruta.

Vi har utrustningen som krävs och utbildning som behövs för att utföra lagning av stenskott och byta bilglas. Företaget är auktoriserat via Glasbranschföreningen. Vi följer deras monteringsanvisningar.

Bilrutor av högsta kvalitet

Våra bilrutor kommer från Saint-gobain och Pilkington – två av världens största originalglastillverkare. Detta innebär att du kan luta dig tillbaka och känna dig säker på att såväl arbete som glas är av högsta kvalitet.

När det gäller säkerhet kan du känna dig trygg. Vi använder oss av kalibreringsverktyg, som ser till så att den nya rutan blir anpassad till din bil. I många moderna bilar är bilrutan en bärande del av konstruktionen, och det är viktigt att allt blir rätt.

Vi hjälper dig med försäkringsbolaget

För dig som byter bilruta som ett försäkringsärende hjälper vi dig så att allt blir rätt. Ta kontakt med oss så löser vi detta på bästa sätt.