Glasmästeri Säter

Glasmästeri i Säter med omnejd

Letar du efter ett glasmästeri i Säter? Vi är positionerade i Avesta och kan leverera allt från byte av fönster och inglasningar till byte av bilrutor och designglas. Om du behöver vår hjälp – kontakta oss så hjälper vi dig!

Fönsterbyten i Säter med omnejd

Vi byter dina trasiga rutor och även fasta glaspartier. Du kan också anlita oss för fönsterrenovering. Behöver du brandglas och brandpartier? Vi monterar enligt MTK:s föreskrifter. Speglar och spegelglas finns i lager. Vi kan skära efter era beställningar.

Här finns mer information om fönsterbyten

Vi lagar stenskott och byter bilglas

Dagens bilrutor kräver en expert för att kunna demonteras. Detta då bilglaset ofta sitter fast på ett sätt som kräver speciella verktyg och kan ha kablar i sig. Vår rekommendation är därför att en utbildad montör byter bilruta. Vårt företag är auktoriserat via Glasbranschföreningen. Deras monteringsanvisningar är vad vi går efter i arbetet.

För bilglasbyte, läs mer här

Glasa in altan, balkong och uteplats i Säter med omnejd 

Glasa in altanen, verandan eller balkongen med vår hjälp. Få ett extra rum. En inglasad plats utomhus är något som blir allt mer populärt. Vi vill ju kunna sitta på våra uteplatser även de dagar när det inte är varmt och soligt väder. Observera att det inte krävs bygglov för detta.

Läs mer om inglasningar här

Vackrare hem med designglas

Inom designglas kan vi erbjuda ett flertal alternativ. Den gemensamma nämnare är för att göra ditt hem vackrare med hjälp av glas. Här är några exempel:

Helglasräcken finns i flera alternativ. Vi jobbar med vertigoglas. Köksglas (även kallat stänkskydd) är något annat vi säljer och monterar, som gör det lättare att städa. Den typen av glas finns i ett flertal alternativ både vad gäller färg och form. Måttanpassade duschväggar och duschdörrar i glas är annat populärt inom designglas. Vi kan också erbjuda kontorsnischer med glasväggar och glasdörrar, samt kaminglas som golvskydd.

Mer om designglas

Letar du efter ett glasmästeri nära Säter?

Är du intresserad av att få veta mer?


Kontakta oss

Kontakt0226-506 650766-28 63 53

Följ oss


Facebook


Instagram

Besöksadress

Avesta Glasmästeri AB
Myntgatan 10
774 30 AVESTA