Glasmästeri nära Sala

Söker du efter ett glasmästeri i Sala? Vi finns i Avesta och kan hjälpa dig med allt från fönsterbyten och inglasningar till bilglas och designglas. Om du behöver hjälp - kontakta oss så hjälper vi dig!

Fönsterbyten i Sala med omnejd

Vi hjälper dig att byta trasiga rutor och fasta partier. Du kan även anlita oss för att renovera fönster. Vi monterar utöver detta även brandglas och brandpartier enligt MTK:s föreskrifter. Om ni behöver speglar och spegelglas har vi i lager där vi kan skära efter era beställningar.

Läs mer om fönsterbyten här

 

Anlita en expert på bilglas - vi lagar stenskott

Dagens bilrutor kräver kunskap för att kunna demonteras. Bilaglaset sitter ofta fast på ett sätt som kräver specialverktyg och har ofta elledningar i sig. Vi rekommenderar därför att en utbildad expert byter bilruta. Vårt företag är auktoriserat via Glasbranschföreningen. Vi följer deras monteringsanvisningar.

Läs mer om byte av bilglas här

Inglasningar

Vi hjälper dig att glasa in altanen, verandan eller balkongen. En inglasad uteplats är något som allt fler får upp ögonen för. Vi vill ju kunna använda våra uteplatser även när det inte är varmt och soligt utomhus. Det fina är att det inte krävs bygglov för detta.

Anlita oss för inglasningar här

Designglas

Inom designglas kan vi erbjuda ett flertal alternativ för att göra ditt hem vackrare med hjälp av glas. Helglasräcken finns i flera alternativ, och vi jobbar med vertigoglas. Vi säljer och monterar köksglas (även kallat stänkskydd). Dessa finns i ett flertal alternativ vad gäller färg och form. Andra lösningar är: Måttanpassade duschväggar och duschdörrar i glas, kontorsnischer med glasväggar och glasdörrar, kaminglas som golvskydd.

Läs mer om designglas här

Söker du glasmästare i Sala?