Glasmästeri nära Norberg

Glasmästeri nära norberg

Anlita ett glasmästeri i närheten av Norberg. Det här glasmästeriet finns i Avesta och erbjuder hjälp med allt från fönsterbyten och att glasa in uteplatser till lagning av stenskott och designat glas inomhus. Om du vill anlita oss – kontakta oss här!

Byte av fönster i Norberg

Vi hjälper dig med byte av trasiga rutor och glaspartier. Anlita oss även för att renovera fönster på hela hus, något som är intressant för äldre hus. Vi kan även bistå med montage av brandglas och brandpartier enligt MTK:s föreskrifter. Speglar och spegelglas finns i lager. Vi kära efter era beställningar.

Läs mer om fönsterbyten här

Vi lagar stenskott

Bilglaset är ofta fäst på ett sätt som kräver specialkunskap och specialverktyg för att kunna demonteras. Rutorna har dessutom ofta elledningar i sig. Vår rekommendation är därför att demontering görs av kunnig montör när det ska bytas bilglas. Vi som glasmästare är auktoriserade via Glasbranschföreningen. Deras monteringsanvisningar ligger till grund för hur vi arbetar.

Läs mer om byte av bilglas nära Norberg här

Inglasningar av balkong med mera

Ta hjälp av en expert för att glasa in altanen, balkongen eller din veranda. Inglasning av uteplats blir allt mer populärt, och det är inte så konstigt tycker vi. Det möjliggör ju att kunna använda uteplatserna även när det råder kallare väderlek. En fördel är att det inte krävs bygglov för att kunna glasa in balkong, veranda eller altan för dig som bor i Norberg.

Anlita oss för inglasning av uteplats här

Designglas

Inom designglas finns ett flertal alternativ som kan monteras för att göra ditt hem vackrare med hjälp av glas. Helglasräcken är ett exempel, som finns i flera alternativ. Vi använder vertigoglas i dessa installationer. Vi har försäljning och montage av köksglas, något som även kallas stänkskydd. Stänkskydd av glas finns i ett flertal alternativ med olika färger och former. Vi kan även erbjuda måttanpassade duschväggar, duschdörrar i glas, kontorsnischer med glasväggar samt glasdörrar. Du kan även beställa kaminglas som golvskydd.

Läs mer om våra designglas här

Söker du ett glasmästeri i närheten av Norberg?

Är du intresserad av att få veta mer?


Kontakta oss

Kontakt0226-506 650766-28 63 53

Följ oss


Facebook


Instagram

Besöksadress

Avesta Glasmästeri AB
Myntgatan 10
774 30 AVESTA

Söker du glasmästare i Sala?