Söker du ett glasmästeri nära Hedemora?

Glasmästeri nära Hedemora

Bor du i Hedemora och söker ett glasmästeri? Vi kan hjälpa dig med allt från fönsterbyten till byte av trasiga bilrutor och inglasning av uteplatser. Om du vill anlita oss - ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

Fönsterbyte och fönsterrenovering i Hedemora

Byt ut trasiga fönsterrutor eller installera glaspartier i olika utföranden. Vi hjälper dig oavsett behov. Fönsterrenovering är även något du kan anlita oss för. Behöver du brandglas eller brandpartier, eller speglar och spegelglas? Det är något vi kan hjälpa till med. Ta kontakt så berättar vi mer om de möjligheter som finns.

Läs mer om fönsterbyten här

Byte av bilglas och lagning av stenskott i Hedemora

Välj en expert för ditt byte av bilglas. Vi är auktoriserade via Glasbranschföreningen och följer deras monteringsanvisningar. Vi rekommenderar att en kunnig yrkesperson byter bilruta. Detta då dagens bilrutor kräver kunskap för att kunna demonteras. Bilglaset har elektronik i sig och sitter fast på ett sätt som kräver specialverktyg.

Läs mer om byte av bilglas här

Inglasningar av verandor, altaner och uteplatser

Ta hjälp av oss för att glasa in altanen, verandan eller balkongen. En inglasad uteplats är något som allt fler intresserar sig för. Anledningen är ju enkel: människor vill kunna använda sina uteplatser även när det inte är varmt och soligt utomhus. En stor fördel är att det inte krävs bygglov för detta.

Anlita oss för inglasningar här

Helglasräcken och andra designglas

Designglas är ett område med många möjligheter. Vi erbjuder flera alternativ för att göra ditt hem vackrare med hjälp av glas. Här finns exempelvis helglasräcken i flera alternativ. Vi säljer och monterar stänkskydd för kök. Designglas för kök finns i ett flertal alternativ vad gäller färg och form. Måttanpassade duschväggar och duschdörrar i glas är något annat populärt inom designglas. Vidare har vi kontorsnischer med glasväggar och glasdörrar, samt även kaminglas som golvskydd. Möjligheterna är många.

Läs mer om designglas här


Är du intresserad av att få veta mer?